top of page

INFORMATIE

Shoot geboekt en dan? 

Wij shooten in de AVT-studio in Diemen - centrale ligging en er is altijd wel een parkeerplekje (blauwe zone) te vinden. Voordat jullie naar de shoot komen, verzoeken wij jullie om een zelfde zwarte top (t-shirt/polo/blouse) te regelen. De shoot zelf zal ongeveer 30 minuten tot 1 uur duren. Tijdens de shoot start ons teamwork al en letten wij op de kleinste details. Verder zorgen wij voor een gezellige, ontspannen sfeer; het is ons doel om jullie 'precies zoals jullie zijn en in de beste versie' op de foto te krijgen. Na de shoot start het selecteren en nabewerken van de foto's en onze creatie van een uniek samengesteld portret. Om dit perfect te krijgen zijn wij altijd heel wat tijd hiermee bezig en gaat de foto ook nog een aantal keer heen-en- weer om aanpassingen te doen. Jullie krijgen de fotobestanden binnen 2 weken van ons toegezonden; zowel in kleur als in zwart/wit.

Wij bieden jullie ook de mogelijkheid om de foto via ons op plexiglas te laten drukken op een formaat naar wens. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een zeer professionele drukker in Amsterdam. Zij gebruiken echte fotoafdrukken, die worden verlijmd tussen plexiglas en dibond; waardoor de uitvergroting een hele scherpe, heldere uitstraling zal hebben. 

Museumkwaliteit! De foto wordt inclusief een robuust ophangsysteem bij jou thuis afgeleverd. 

Onze tarieven:

DUO-SHOOT + Digitaal, professioneel nabewerkt 2 in 1 portret in kleur en zwart/wit in hoge resolutie: € 225,-

TRIPLE SHOOT Komt overeen met 3 DUO-SHOOTS. Wij bieden deze aan voor € 525,- +3 digitale, professioneel nabewerkte DUO-SHOOTS in kleur en zwart/wit in hoge resolutie. 

Het is mogelijk om bij ons een een professionele uitvergroting op plexiglas 'museumkwaliteit' bij te bestellen : 

 2 in 1 portret afdruk in kleur of zwart/wit  in hoge resolutie op plexiglas 60 x   80 cm:  € 250,-

 2 in 1 portret afdruk in kleur en zwart/wit in hoge resolutie op plexiglas 75 x 100 cm:  € 330,-

Wil je ook graag een extra fotobestand waar alle drie de DUO-SHOOTS in verwerkt zijn; geen probleem! Voor € 75,- extra, maken wij dit voor jou in orde!

Het is ook mogelijk om de 'losse' portretten en/of eventuele extra foto's bij te bestellen. De prijs per extra foto is: € 35,- per foto in kleur of zwart/wit en deze ontvang je ook digitaal in hoge resolutie. Wil je een foto graag in kleur EN zwart/wit dan vragen wij € 50 voor deze 2 fotobestanden. 

AFDRUK 30X40 Beste Canvas-2.jpg
AFDRUK 30X40 Beste Canvas.jpg

  DUO-SHOOTS.IM                   Diemen                   T    06-19 408 438                      KvK    84903104                          info@duo-shoots-im.nl

  • Instagram
DSC09670.jpg
bottom of page