top of page
Maaike.jpg

Maaike Luijten

Fotograferen doe ik eigenlijk al sinds mijn tiende, toen ik voor mijn verjaardag een klein, roze fototoestelletje kreeg, was ik verkocht en mijn eerste foto's heb ik nog altijd bewaard! Als ik mijn stijl en mijzelf als fotografe zou mogen omschrijven, dan kan ik toch wel zeggen dat mijn beelden veel emotie/gevoel tonen, er zit altijd een stoer en eigenwijs randje aan - ik leg graag 'karakter' in mijn foto' s. Verder ben ik erg precies en ga daarom altijd voor het het allerbeste resultaat en blijf mezelf hierin ontwikkelen. 

 

De samenwerking met Ivan voor ons bedrijf DUO-SHOOTS.IM is ook te gek, wij vullen elkaar goed aan en 2 paar ogen zien altijd meer. Het is telkens weer geweldig om die verrassende en positieve feedback te krijgen als wij de uiteindelijke DUO-shoot afleveren. 

 

Ben echt ontzettend trots en dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken.

Ineens heb je het en zie je het licht, dit was wat ik wilde doen. 


Na een fotografie opleiding heb ik met veel verschillende mensen creatief mogen samenwerken, van styled shoots voor kledingmerken tot bruiloften.
Fotoshoots met jong en oud, in elk mens schuilt een mooi karakter dat ik graag op de gevoelige plaat leg. 
Voor de één is het een plaat van emotionele waarde voor de ander een bron van reclame. Ik denk graag mee met de wensen van de klant.

Voldoening en energie haal ik uit de complimenten na weer een geslaagde shoot. Vooral in de samenwerking met Maaike met DUO-SHOOTS.IM zijn de reacties geweldig.
Wij zorgen voor blije gezichten en kunstwerken aan de muur.

Kom langs en ervaar het zelf!

Ivanildo Schmeltz
 

Ivan.jpg

Te boeken voor DUO-shoots, portretfotografie, familieshoots, bruiloften,                 uitvaart-, bedrijfs -/ evenementenfotografie en studiofotografie.

 

  DUO-SHOOTS.IM                            Diemen                   T    06-19 408 438                      KvK    84903104                  info@duo-shoots-im.nl 

  • Instagram
bottom of page